Internetmarknadsföring med e-mind
Sajtkarta | Cookies | Kontakt | Svenska English

Internetmarknadsföring

”Syns du inte så finns du inte”

Detta är ett utmärkt sätt att sammanfatta all typ av marknadsföring.

Internetmarknadsföring och marknadsföring via Internet är en relativt ny företeelse, det är inte mer än 10 år sedan som vår kommunikationsminister uttalade sig på följande sätt: ”Internet är en fluga som snart har gått över”.

Idag vet nästan alla att Internet är allt annat än en övergående trend, Internet är en av de viktigaste delarna i den moderna infrastrukturen. I och med att Internet blev populärt började företag förstå att man kunde använda det nya mediet som bärare av marknadsföring. Internetmarknadsföringen var född, till att börja med inskränkte den sig till utskick via e-mail och bannerannonser på populära webbplatser. Nu har dock möjligheterna växt och det man pratar om idag är främst internetmarknadsföring via sökmotorer.

En allt större del av företagens marknadsföringsbudget spenderas på Internet, den stora kanalen är webben medan internetmarknadsföring via e-mail minskar. Utvecklingen av webben har gjort att möjligheterna till marknadsföring har växt och flera mer eller mindre fantasifulla marknadsföringsmetoder poppar ständigt upp. Men den stora kanalen är som sagt internetmarknadsföring via sökmotorer.

 

Vi hjälper dig att synas...

...på de största sökmotorerna Google, MSN, Yahoo och Eniro. Vi erbjuder internetmarknadsföring i form av sökmotoroptimering och sponsrade länkar.

Kontakta oss om du funderar på internetmarknadsföring av ditt företag.

Internetmarknadsföring på Google, MSN, Yahoo och Eniro. De största sökmotorerna i Sverige.


© e-mind.se | c/o Advisor Online Marketing AB, Box 2096, 14102 Huddinge, SVERIGE |

 


Analysverktyg
Internetmarknadsföring
Sökmotorvänlig Webbutik