Internetmarknadsföring med e-mind
Sajtkarta | Cookies | Kontakt | Svenska English

Sökmotoroptimering

E-mind har expertkunskaper inom hur sökmotorer jobbar och hur man bör konstruera webbplatser för att uppnå maximal effekt i sökmotorernas träfflistor.

Vi jobbar även med nästa steg, dvs. vad händer när en webbplats får en besökare via en sökmotor, stannar besökaren kvar eller går hon/han tillbaka till sökmotorn för att hitta ett bättre resultat. Webbplatsens konstruktion är mycket viktig för framgången av sökmotoroptimeringen.

När vi arbetar med sökmotoroptimering så optimerar vi samtliga sidor på er webbplats. Vi lägger alltid vikt vid att varje sökord återföljs av relevant och relaterad information på webbsidan. På detta sätt ges bästa möjliga förutsättningar för en bra placering i sökmotorernas träfflistor.

De flesta personer som söker efter varor eller tjänster på Internet använder sig av sökmotorer. Här återfinns ett mycket stort urval av företag inom samtliga branscher. Resultaten av de sökningar som görs blir mer och mer relevanta för varje dag som går, och därmed har de stora sökmotorerna kommit att ersätta tidigare välbesökta företagsregister och branschregister.
Detta gör att antalet kommersiella sökningar ökat markant.

 

När någon söker efter information i en sökmotor kommer ett antal resultat av sökningen att presenteras. De resultat som kommer högst upp och som ser mest relevanta ut är också de resultat som genererar ett besök från den som har utfört sökningen. Då är det lätt att inse vikten av att placeras högre upp i träfflistan än konkurrenterna.

Sökmotoroptimering är den enskilt viktigaste marknadsföringsåtgärden och investeringen för ett företag som har en aktiv webbplats.

Att genomföra en sökmotoroptimering utan att ha gjort en bra förstudie vid valet av sökord innebär ofta slöseri med resurser. Genom att noga undersöka och mäta vilka sökord som har bäst potential att generera bra besökare till webbplatsen kan den som arbetar med optimering för sökmotorer säkerställa att man inte bara skapar bra placeringar, utan även rätt typ av besökare.

Kontakta oss gärna för en närmare beskrivning av hur vi kan hjälpa er med sökmotoroptimering.


© e-mind.se | c/o Advisor Online Marketing AB, Box 2096, 14102 Huddinge, SVERIGE |

 


Analysverktyg
Internetmarknadsföring
Sökmotorvänlig Webbutik